OYB - Oh Yeah Baby är en blogg om sömnad. Jag syr framförallt barnkläder och då främst till mina tre egna barn. Ibland smyger sig lite annat pyssel in.

onsdag 15 juni 2016

Rävar och valar




Tröja med rävar och valar och annat... Svarta kantband, bröstficka och knappslå, limefärgade knappar.

tisdag 14 juni 2016

Byggare Bob



När vi ändå är inne på kända figurer så kan jag ju visa tröjan som O fick för ett år sen. han önskade sig en Byggare Bob-tröja och så här blev resultatet. Trycket har jag gjort med hjälp av min Cameo. Tyget blev ett limefärgat med byggmaskiner/arbetsfordon. Kantband gråa. Blev inte helt nöjd med Bobs hjälm tyckte jag men det syns knappt.

Minions igen





Minionströja igen, men i ett annat tyg än den jag visat tidigare. Blåa kantband. Syddes förra våren. 

måndag 13 juni 2016

Reflexmösssa

En stjärnmössa med en stor stjärna i reflextryck på. Liiite svårt att ta bra foto på, så det ser lite väl mörkt ut på fotot.

söndag 12 juni 2016

Frostkläder








japp, vi fortsätter med lite bortglömda foton. Frost är inte lika stort här hemma längre, men innan så var dessa kläderna storfavoriter. Tröja med Frostmotiv och turkosa kantband och två par byxor att matcha med - ett par gråprickiga leggings med turkosa sömmar och ett par byxor i tunn turkos stretchcollege med underbara snöstjärnor och vita sammetsband i midjan.

Scootrar!



Pappan här i huset gillar tvåhjulingar, och gärna scootrar. Såklart ville barnen ha scootertröjor. O fick långärmad och A fick kortärmad, för att minimera risken för att de skulle bäras samtidigt. Turkosa kantband.

lördag 11 juni 2016

Minipolis





Tröja och mössa till minipolisen O. har varit vääääldigt uppskattat och välanvänt! Tyvärr är tröjan för liten nu, då det var rätt längesedan detta syddes (ja jag vet - jag är ständigt efter med bloggandet, alltid ligger gamla bilder som inte fått komma med ännu...)
Miniploistrycket har jag gjort med min Cameo. Underbart tyg med utryckningsfordon. Jag matchade det med svart och koboltblå.

fredag 10 juni 2016

Kalsonger till morfar





Sydde kalsonger till min pappa i present. Skojade till det med Kalle Anka då han har en favorittröja med Kalle Anka redan ;-) Blev omtyckta iaf.

Lite kul med min Cameo!




























Samlade ihop lite blandade foton på roliga tryck som jag gjort med hjälp av min Cameo, skärmaskin. Det är fototryck,  namn på vantar (mycket praktiskt - de får inte ben och försvinner lika lätt nu), vespastrumpor och buff,  Lego Ninjago på tröja, namn på kulpåsar, dörrar och vattenflaskor och muggar, ljuslyktor och julgranskulor med tryck. Ja kort sagt så kan man göra väldigt mycket roliga tryck. Jag har fler bilder tidigare i bloggen (välj etikett "tryck" för att se) och jag har fler bilder liggandes så det kommer ett samlingsinlägg till snart :-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...