OYB - Oh Yeah Baby är en blogg om sömnad. Jag syr framförallt barnkläder och då främst till mina tre egna barn. Ibland smyger sig lite annat pyssel in.

måndag 4 april 2011

Tröja till maken

Nu var det ju förvisso ett litet tag sedan maken fyllde år, men jag ligger ständigt efter i bloggandet (har en hel hög med saker som det ska bloggas om som väntar...), och ofta blir inläggen inte alls i kronologisk ordning när jag väl sätter mig ner och skriver ett inlägg. Men men, så är det. Med hopp om bättring dock!

Tröjan i detta inlägget fick alltså mannen i födelsedagspresent. Har utgått efter ett mönster i en AOH från 2005 och sen gjort en del ändringar, ffa smalnat av det rejält, för det var jättebrett. Tycker fortfarande att tröjan är lite för bred så om ska jag göra en till tröja så kommer den att göras smalare och lite kortare, både i livlängd och i ärmlängd. Eller så testar jag ett helt annat mönster!
Maken är nöjd, och det är huvudsaken. Han har haft den några gånger redan faktiskt. Tyget är ett turkost pikétyg med smala vita ränder från Gittes.


2 kommentarer:

  1. Vad duktig du är som även syr till maken, det gör inte jag :)
    Det där turkosa pikétyget har jag också haft med gav bort det till min mamma, nu ångrar jag mej lite...hm....hon har nog inte sytt av det än....hm... Det är jättesnyggt nu till våren och sommaren!

    SvaraRadera
  2. Snygg tröja, vad kul att han använder den med :) Gillar tyget så får nog försöka luska reda på något liknande :)

    SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en kommentar! Orden värmer så!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...