OYB - Oh Yeah Baby är en blogg om sömnad. Jag syr framförallt barnkläder och då främst till mina tre egna barn. Ibland smyger sig lite annat pyssel in.

fredag 15 juni 2012

Glass!!


En tröja med kort ärm i Jny:s härliga mörkturkosa ränder (ser nästan blå ut på bilderna, och i verkligheten så är det inte långt ifrån heller). Samma mönster som till muffinströjan, men till nästa tröja så ska jag göra några ytterliggare förändringar (att man aldrig blir klar/nöjd med ett mönster...)

Gjorde en applikation i form av en glass. Storebror tycker bäst om "gröna glassar" så då fick det bli det. Hade en härlig mintgrön velour som färgmässigt stämmer rätt bra med Päronsplitt, även fall Piggelin gillas bättre av A, men jag tyckte det var kul att göra lite vit glass - vaniljglass - som sticker upp under päronlagret, ger lite mer djup till applikationen. Vaniljglassen och pinnen gjorde jag i interlock, också för att få mer djup och för att få päronlagret att stå ut lite.

A blev jätteglad! Han såg direkt att det var en god glass på, och så frågade han direkt om det var glassdag samma dag :-)  Han har använt den mycket redan, och den är en storfavorit kan man lugnt säga!
8 kommentarer:

 1. Vilken somrig t-shirt :) Rätt beslut med vaniljglassen som sticker fram också!

  SvaraRadera
 2. Den var skikkelig stilig!! Kjempefin applikasjon.

  SvaraRadera
 3. Så läcker, ser god ut! =)

  SvaraRadera
 4. Snygg och god applikation! :)

  SvaraRadera
 5. Helt underbar, och visst är den gröna glassen jättegod!

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig tröja! Min treåring äääälskar päron splitt, så jag kanske måste låna din idé. Har aldrig sytt applikationer på trikå, men har funderat på det länge. Nu kanske det är dags att våga?! :-)

  SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en kommentar! Orden värmer så!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...