OYB - Oh Yeah Baby är en blogg om sömnad. Jag syr framförallt barnkläder och då främst till mina tre egna barn. Ibland smyger sig lite annat pyssel in.

söndag 8 augusti 2010

Ap-set

Tidigare i våras fick A en filt och en kudde att ha på dagis vid sovstunden. Han blev direkt förtjust i tyget med aporna och drog i tygresterna i syrummet många gånger och snurrade det om sig...så det var bara för mig att sy kläder av aporna med. Tröjan fick dessutom vara invigningsplagg för min nya Coverpro. Använde mig av avig bred tvillingsöm till att fålla ärmar och liv med. Blev ju jättesnyggt, men ack vad trixigt att börja och sluta sömmen så att det bra. Men övning ger ju färdighet sägs det ;-) Och jag övar gärna på att sy mer!
Tröjan är alltså sydd i turkos jersey med apor från SoS, svarta dekorationssömmar. Byxan är sydd i matchande turkos stretchjersey, också den från SoS. Allt i strl 86.











3 kommentarer:

  1. Hej vad kul att du hittade till min blogg och att se vad du syr för fina saker! Härligt byx- och tröjset!

    SvaraRadera
  2. Fint!! Älskar aptyget, och färgen på byxorna är så fantastiskt len!!! Var bor du någonstans? Jag har fått en ide om att skapa syträffar i Skåne :-)))

    SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en kommentar! Orden värmer så!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...