OYB - Oh Yeah Baby är en blogg om sömnad. Jag syr framförallt barnkläder och då främst till mina tre egna barn. Ibland smyger sig lite annat pyssel in.

tisdag 10 augusti 2010

Måste bara visa...

...dessa två saker trots att det inte är jag som har gjort dem.

Jag älskar att sy, men är inte bra på att sticka. Mormor däremot gillar inte att sy, men hon älskar att sticka! Hur bra är inte det! Så A har både hemsytt och hemstickat i sin garderob. Mormor har stickat många välgjorda och vackra saker till A. Senast i ledet var denna Pippi-tröja med knytband i ringningen. Helt underbar! Tack mormor!
























Den andra saken är en katt som A:s morfarsmor har gjort. A fick den när vi var där för ett tag sen. A och morfarsmor lekte med katten och A blev så förtjust i den, och sen fick han den (notera att ingen av oss andra - barnbarn eller barnbarnsbarn har tidigare fått den trots att intresset funnits). A blev jätteglad! Vi med, tills nästa dag då han hämtade mjölk ur kylen och hällde upp i en leksakskloss (med hål i botten!!!) för att ge katten dricka! Över en halv liter mjölk hamnade på golvet (där en massa leksaker låg) i hans rum...













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du vill lämna en kommentar! Orden värmer så!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...